Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta | Aktiiviset lukijat ovat lehden vahvuus

Nurmijärven Uutisten vetovastuu vaihtui tällä viikolla, kun aloitin lehden päätoimittajana.

Työt ovat alkaneet hyvillä mielin monestakin syystä. Nurmijärven Uutisilla on vahva jalansija Nurmijärvellä. Lisäksi lehden erityisenä vahvuutena ovat aktiiviset lukijat.

Yksi esimerkki lukijoiden aktiivisuudesta on nyt yhdeksättä kertaa järjestetty Vuoden nurmijärveläinen -äänestys. Nurmijärveläiset vinkkasivat innokkaasti ehdokkaita vuoden nurmijärveläiseksi ja myös antoivat varsinaisessa äänestyksessä 1 776 ääntä. Kiitos teille siitä! Tänä vuonna kilpailu oli äärimmäisen tiukka ja voiton vei klaukkalalainen maanviljelijä Päivi Toivomäki. Suuret onnittelut myös hänelle. Lisää aiheesta voi lukea tämän lehden sivulta 3.

Nurmijärven Uutisilla on vahva jalansija Nurmijärvellä ja aktiiviset lukijat.

Nurmijärven Uutisten tarkoituksena on jatkossakin osallistaa nurmijärveläisiä, käydä vuoropuhelua kuntalaisten ja päättäjien kanssa ja ennen kaikkea uutisoida tärkeistä paikallisista aiheista ja henkilöistä.

Haluankin kannustaa lukijoita ottamaan jatkossakin aktiivisesti ja rohkeasti yhteyttä.

Juttuvinkkejä nurmijärveläisistä aiheista voi lähettää toimituksen sähköpostiin osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi Vinkit ovat toimitukselle äärimmäisen tärkeitä, sillä ne usein kertovat siitä, mitkä asiat nurmijärveläisiä kiinnostavat ja puhututtavat. Toimituksen tarkemmat yhteystiedot löytyvät tämän sivun alalaidasta ja verkkosivuiltamme osoitteesta www.nurmijarvenuutiset.fi

Oma ääni on mahdollista saada kuuluville myös Nurmijärven Uutisten mielipidepalstalla. Palstalle voi lähettää mielipidekirjoituksia ja lukijan kuvia niin ikään sähköpostitse osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi. Mielipidekirjoitusta laatiessa on hyvä pitää mielessä noin 2500 merkin maksimimerkkimäärä.

Ollaan siis yhteydessä!

Kirjoittaja on Nurmijärven Uutisten uusi päätoimittaja