Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Ihana seurata, kuinka laulamisen ja soittamisen ilo kasvaa

Sunnuntaina 18.12.2022 saimme jälleen nauttia Musiikkikoulu Tiluliin oppilaiden suloisesta joulukonsertista Monikkosalissa.

Tonttujuhlassa saimme kuulla hämmästyttävän upeita pianoesityksiä mm. Lumiukosta, taitavia pieniä huilisteja ja seurata eri-ikäisten pienten innostuneita tonttuiluja omien laululeikkiensä kanssa.

Lapset saivat lähteä joululomalle kitarataitureiden Feliz Navidadin sävelin ja joulupukilta saadun kulkusen kanssa.

On ollut ilo seurata, kuinka lapset ovat tässä vuosien varrella kehittyneet ja tulleet taitaviksi rytmien, sävelten ja soitinten maailmassa. Esiintymiskokemus isolla lavalla Tiluliin House Bandin kanssa on kaikille pienille muskarilaisille varmasti mieleenpainuva lapsuusmuisto.

Molemmat lapsemme ovat käyneet Terhin muskarissa kolmen kuukauden iästä alkaen ja se on ollut aina yksi viikon kohokohdista. On niin ihanaa seurata, kuinka laulamisen ja soittamisen ilo kasvaa. Samalla kannustaen harjoittelemaan uusien soittimien soittamista ja saamaan ihania ystäviä harrastuksen kautta. Esikoisen kannel on jo täynnä kannustustarroja, mutta onneksi sekaan vielä mahtuu – kunnes on seuraavan soittimen vuoro.

Kiitos Terhille upean kannustavasta ja iloisesta otteesta musiikin opettamisessa ja arvokkaiden esiintymiskokemusten saamisessa ihan pienestä alkaen! En voisi ajatella parempaa lähtökohtaa musiikkiharrastukselle.