Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | LC Klaukkala tukee kotiapua

LC Klaukkalan jäsenet ovat järjestäneet kymmeniä kertoja perinteisen itsenäisyyspäivän lämpötilaveikkauksen. Avustamisen kohde on ollut joka kerta sotaveteraanit. Kertynyt tuotto on jaettu jäsenmäärien suhteessa viidelle sotaveteraaniyhdistykselle ja vastaaville naisjärjestöille.

Yhdistysten toiminnan hiipuessa uudeksi avustuskohteeksi valittiin kotona asuvien veteraanien ja leskien kotiapu. Tämän toiminnan perustivat Nurmijärvellä toimivat reserviläiset. Kotiapua toteuttaa yksityinen toimija huolehtien ja avustaen kaikissa kotiaskareissa leskiä ja veteraaneja. Tässä vaiheessa LC Klaukkalan jäsenet liittyivät keräyspanoksellaan kotiavun tukijoiksi. LC Klaukkalan jäsenet ovat tehneet hyvin motivoituneina keräystehtävänsä. Sotiemme Veteraanit ja Lotat säilyvät muistoissamme.

Poliisi valvoo lupaehtojen ja keräystulosten puitteissa tarkasti toimintaamme. Arvauskilpailu edellyttää hyviä voittopalkintoja. Myös yritysten piirissä meihin on luotettu. Kotiavun tuottaminen koetaan yritysten tukemisen arvoiseksi. Toistuvasti meitä ovat avustaneet tavaralahjoitusten muodossa Kauppakeskus Viiri, Innojok Oy ,Sähkösoppi, Kalusto & Palvelu Laine Oy , Samu Uusi-Heikkilä ja Esa Penttilä.

Mukana Lions-toiminnassa 50 vuotta.