Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Eduskuntavaaliehdokkaat pääsevät ääneen vaalikynässä

Uudet kansanedustajat valitaan eduskuntaan 2. huhtikuuta järjestettävissä eduskuntavaaleissa. Nurmijärveltä on näissäkin vaaleissa ehdolla runsaasti paikallisia ehdokkaita (NU 4.2.2023). Monet ovat jo aloittaneet kampanjoinnin ja kiertävät muun muassa erilaisissa tilaisuuksissa puhumassa ja esittäytymässä.

Myös Nurmijärven Uutisten mielipidepalstalla paikalliset ehdokkaat pääsevät ääneen omine näkemyksineen.

Tästä lehdestä lähtien julkaisemme eduskuntavaaleissa ehdolla olevien mielipidekirjoituksia lehtemme Vaalikynä-palstalla. Perinteinen Lukijalta-palsta on vaalien ajan tarkoitettu niille, jotka eivät ole kevään eduskuntavaaleissa ehdolla.

Toivomme, että innokkaita kirjoittajia löytyy joka puolueesta.

On tärkeää ymmärtää, että toimitus valitsee julkaistavat Vaalikynä-kirjoitukset siten, että ne ovat aiheiltaan mahdollisimman monipuolisia. Myös kirjoittajakunnassa suosimme monipuolisuutta. Toivomme, että innokkaita kirjoittajia löytyy joka puolueesta – niin pienistä kuin suurista.

Haluamme Nurmijärven Uutisissa tuoda esiin etenkin nurmijärveläisten ehdokkaiden mielipiteitä, joten heidän kirjoituksensa ovat julkaisussa etusijalla.

Oman kirjoituksena Vaalikynään voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi tai verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Sähköpostin aihekenttään kannattaa kirjoittaa Vaalikynä.

Vaalikynän kirjoitusten maksimimerkkimäärä on 2 500 merkkiä välilyönteineen. Kannustamme selkeään ja napakkaan ilmaisuun. Toimituksella on myös oikeus lyhentää tai muokata tekstiä ja otsikkoa.

Ehdokkaiden mielipidekirjoituksia tulee vaalien aikaan runsaasti. Siksi oman kirjoituksen julkaisua voi joutua odottamaan.

Kaikki kirjoitukset julkaistaan Nurmijärven Uutisten paperilehdessä ja verkkosivuilla osoitteessa www.nurmijarvenuutiset.fi.