Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kokemus Keusoten puhelinjonosta

Poden erästä elintasosairautta, joka silloin tällöin äityy vihoittelemaan ja tarvitsee siihen sopivaa kipulääkitystä. Tällainen tilanne tuli viime viikon lauantaina.

Löysin pienellä etsinnällä hyvinvointialueen numeron 116117, johon soitin kello 9.12. Sain vastauksen automaatilta, joka kehotti jättämään takaisin soittopyynnön, joskin varoituksella, että puheluita on paljon jonossa.

Seitsemän minuutin päästä sairaanhoitaja soitti, kävimme tapaukseni lävitse ja hän tarjosi lääkäriaikaa puhelimitse, sanoi kuitenkin, että ei aivan suoraan pääse puhumaan lääkärin kanssa.

Kysyin, että milloin on ensimmäinen aika vapaana. Vastaukseksi sain, että 9.40, siis vajaan 20 minuutin päästä. Sairaanhoitaja kysyi, että onko minulla Maisa asennettuna. No ei ollut, hän antoi neuvoja sen asentamiseksi.

Ryhdyin asentamaan kyseistä sovellusta kännykkään, kylläkin huonolla menestyksellä. Kello 9.44 lääkäri soitti ja sanoi, että asia voidaan hoitaa myös puhelimitse. Näin tapahtui ja olin apteekista ulostulossa kello 10.02.

Tämä on minun kokemukseni, jätän lukijalle päätelmät.