Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Muistathan käyttää oman kunnan palveluita

Nurmijärven palvelutarjonta on viime vuosina parantunut entisestään.

Viime vuonna Kirkonkylään avautuivat esimerkiksi Lidl ja Tokmanni, Klaukkalaan puolestaan Rusta, Gigantti ja Jysk. Jo aiemmin Kirkonkylä sai oman keilahallin.

Tällä hetkellä Kirkonkylässä haetaan poikkeamislupaa uuden automaattipesuhallin ja polttonesteen jakeluaseman rakentamiseen Sairaalantielle.

Rajamäen Kievarintielle puolestaan avautui viime viikolla Rajamäen Kirppis PRO -niminen kirpputori.

Nurmijärven Uutiset kysyi verkkokyselyssä paikallisten asukkaiden toiveita siitä, mitä kaupallisia palveluita he vielä kaipaavat Nurmijärvelle vai onko palvelutarjontaa riittävä (lisää aiheesta sivulla 5).

Palvelut ovat kaiken kaikkiaan hyvät.

Kyselyn suosio yllätti. Muutamassa päivässä vastauksia kertyi reippaasti yli 500.

Kuten vastausmäärästäkin voi päätellä, kuntalaisilla oli toiveita laidasta laitaan.

Eniten esille nousivat muun muassa toiveet saada Nurmijärven alueelle lisää vaatekauppoja, ruokaravintoloita ja kahviloita. Etenkin Klaukkalan keskustan alueelle toivottiin pienempää kauppaa. Moni viittasi vastauksessaan ovensa sulkeneeseen Alepaan.

Yksittäisistä liikkeistä esille nousivat muun muassa toiveet Puuilosta, Motonetistä, Biltemasta – ja tietysti Prismasta johonkin päin kuntaan. Myös Klaukkalan uimahalli nousi odotetusti esiin vastauksissa. Rajamäen suunnalle kaivattiin etenkin Alkoa.

Moni kyselyyn vastanneista myös kehui, kuinka Nurmijärven palvelut ovat jo nyt hyvät.

Juuri tänne muuttaneena täytyy sanoa, että palvelut kaiken kaikkiaan ovat hyvät, yhdessä vastauksessa todettiin.

Tämä on totta. Nurmijärven palvelut ovat vuodesta toiseen parantuneet. Monessa tapauksessa ostoksille ei tarvitse enää lähteä naapurikuntiin.

Kuntalaisten kannattaa myös muistaa käyttää nykyisiä palveluja. Osa kyselyyn vastaajista toivoi kuntaan liikkeitä, joita täällä on joskus ollutkin, mutta ne ovat syystä tai toisesta lopettaneet.

Usein ratkaisevaa onkin, miten me itse toimimme. Oman kunnan palveluita kannattaa käyttää ja uusista liikkeistä vinkata myös kaverille. Myös saamansa hyvä palvelu kannattaa tuoda esille.