Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perheneuvolaan voi olla nyt myös sähköisesti yhteydessä – Keusote uskoo helpottavan ajanvarausta

Nurmijärven perheneuvoloihin voi nyt ottaa sähköisesti yhteyttä, kun neuvolapalveluista vastaava Keusote avasi uuden yhteydenottokanavan viime maanantaina. Perheneuvolan asiakkaat voivat jatkossa itselle parhaiten sopivaan aikaan täyttää Keusoten nettisivuilla sähköisen yhteydenottopyynnön ja neuvolasta soitetaan asiakkaalle takaisin. Keusotessa uskotaan tämän tuovan asiakkaiden toivomaa helpotusta ajanvaraukseen. Vaihtoehtoisesti perheneuvolaan voi olla yhteydessä puhelimitse.

Sähköiseen palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sähköisessä palvelussa voi myös seurata asian käsittelyä. Käsittelemme sähköiset yhteydenotot viimeistään seitsemän arkipäivän sisällä.

Perheneuvolasta saa apua perheenjäsenten välisiin vuorovaikutussuhteisiin, lapsen tunne-elämän kehitykseen ja käytökseen liittyvissä asioissa. Perheneuvolassa voi käsitellä lapsen kasvatukseen liittyviä kysymyksiä tai pulmallisia perhetilanteita. Perheneuvolan palvelut on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille perheineen. Palveluun voivat hakeutua myös lasta odottavat perheet. Työskentely lähtee aina lapsen ja perheen tarpeista. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Lähetettä ei tarvita.