HSL:n palvelupiste muuttaa rautatieaseman länsisiipeen

Uusi palvelupiste on samalla käytävällä HSL:n tarkastusmaksutoimiston, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa. HSL

toimitus

HSL:n Rautatientorin palvelupiste muuttaa päärautatieaseman länsisiipeen. Nykyinen palvelupiste Kompassitasanteella sulkeeovensa muuton vuoksi 4. maaliskuuta kello 17. Uusi palvelupiste, joka sijaitsee rautatieaseman länsisiiven katutasossa samalla käytävällä HSL:n tarkastusmaksutoimiston, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa, aukeaa 5. maaliskuuta kello 7.30.

Uuden pisteen käyntiosoite on Elielinaukio 3, palvelupisteeseen pääsee Elielinaukion puolelta aukion eteläpäässä sijaitsevan asemalaitureille vievän käytävän kautta. Asemalaitureilta katsoen käytävä sijaitsee raiteen 11 tuntumassa.

Palvelupiste on myös muuton jälkeen auki arkisin kello 7.30–19. Lauantaisin ja sunnuntaisin piste palvelee kello 9.30–17 eli se avaa ovensa puoli tuntia aikaisemmin kuin nykyään ja palvelee iltaisin kaksi tuntia nykyistä pitempään.

OsastojohtajaMari Flink HSL:stä sanoo, että lippuihin ja muihin joukkoliikenteeseen liittyvien asioiden hoitaminen ei enää nykyään välttämättä edellytä käyntiä palvelupisteessä, vaan niitä voi hoitaa myös verkossa, mobiilisti ja lippuautomaatilla.

– Seikka on otettu huomioon myös uudessa palvelupisteessämme. Asiakasneuvojien työhön kuuluu jatkossa entistä enemmän se, että he opastavat asiakkaitamme käyttämään palvelukanavistamme sitä, joka on kuhunkin tilanteeseen nopein ja käyttökelpoisin, Flink kertoo tiedotteessa.

Hän myös sanoo, että joukkoliikenteen asiakkaat hyötyvät siitä, että HSL:n, VR:n ja Helsingin kaupungin matkailuinfon tilat sijaitsevat lähellä toisiaan.

Pasilan ja Itäkeskuksen HSL:n palvelupisteet jatkavat toistaiseksi entisillä paikoillaan ja entisin aukioloajoin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Missä bussi menee? – Nurmijärven joukkoliikenteen bussien etenemistä voi nyt seurata karttapalvelusta
 2. Nurmijärvi myy tai vuokraa 26 omakotitonttia Kylänpäästä – hakuaika alkaa pian
 3. Lepsämäntielle suunnitteilla neljät liikennevalot lisää – asukkaiden toivomia kiertoliittymiä ei tulossa
 4. Nurmijärven lukio Kirkonkylään, Rajamäelle vai kahteen toimipisteeseen? – faktat lyötiin nyt pöytään
 5. Rajamäelle superkoulu tai uusi Rajakaari? Rajamäen koulukampuksesta neljä vaihtoehtoa
 6. Pääkirjoitus: Kuuluuko lähipalveluiden parantua lähinnä siellä, missä pidetään eniten meteliä?
 7. Omat rahat: Osakesijoittaja Sampo Arola, 37, tavoittelee taloudellista riippumattomuutta huonosta viime vuodesta ja koronasta huolimatta – "Nyt pidän töitäni mielekkäinä, mutta saatan nähdä asian eri tavalla kymmenen vuoden kuluttua"
 8. Mielipide: Ei liikennevaloille – kyllä liikenneympyröille Lepsämäntielle!
 9. Tietty raja-arvo ei ylittynyt kertaakaan – ilmanlaatu parani pk-seudulla
 10. Posti ei kertonut asiakkaille, ettei muuttoilmoituksen henkilötietoja ole pakko antaa mainostajille, sai 100 000 euron seuraamusmaksun – Kaksi muutakin yritystä joutuu maksamaan tietosuojalain rikkomisesta, syynä muun muassa raskausutelut työnhakijoilta
 11. Vapise, Sandstorm, kohta parvekkeilla soi Suvivirsi
 12. Pikkulapsiperheiden määrä väheni liki viidenneksellä kymmenessä vuodessa
 13. Sadan metrin jono Suomenlinnan lauttaan – "Ollaan kuitenkin aika kaukana lautan maksimimatkustajamäärästä"
 14. Hypo: Korona romahdutti asuntokaupan ja seurauksena voi olla hintojen nousu tulevina vuosina
 15. Nurmijärven kunta ei järjestä puistoruokailua – aloite tyrmättiin valtuustossa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.