Kinokonsertti Kino Juhassa – nostalginen mykkäfilmi Kihlaus UkEt:n säestämänä

Mykkäelokuvasäestyksen veteraaniyhtye UkEt esittää karkauspäivänä 29.2. Kino Juhassa Kirkonkylällä kinokonsertin Teuvo Puron ohjaamasta elokuvasta Kihlaus Vuonna 1922 valmistunut mykkäfilmi on toinen filmatisointi Aleksis Kiven samannimisestä näytelmästä.

Kaiken ikäisille ja koko perheellekin suunnattu kinokonsertti suo ainutkertaisen mahdollisuuden kokea nostalginen mykkäelokuva sellaisena, kuin se esitettiin historiansa kultaisilla alkuvuosilla – oikean orkesterin säestämänä.

UkEt on kymmenvuotisen taipaleensa aikana kirjoittanut suomalaista ukulelehistoriaa. Yhtye esittää wanhalla jazzilla, bluesilla ja kotimaisellakin kansanmusiikilla väritettyä akustista maailmanmusiikkia.

Kansainvälisillä estradeilla ja lukuisilla festarilavoilla karaistu bändi omaa yhteenlaskettuna yli 150 vuotta rautaista musiikin kokemusta. Tämän piiriin lukeutuu myös wanhojen mykkäfilmien säestäminen.

Yhtyeen jäsenistä kaksi, Juha Väänänen ja Timo Haapala on nurmijärveläisiä. Yhtyeessä soittavat myös Turkka Wahlbäck, Ari Oinonen jaTom Pythón.

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut