Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tavastia-klubi aukeaa taas kaikenikäisille – lastenkonsertit palaavat

Tänä vuonna 50-vuotisiaan juhlistavan Tavastia-klubin kevään keikkatarjonta laajenee jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen koko perheen tapahtumiin, kun Tavastian Lastenkonsertit tekevät paluun, keikkapaikka tiedottaa.

Kevään ensimmäisessä lastenkonsertissa esiintyvät kaksoset Eino ja Aapeli, joiden ensimmäisen sinkun ”Mä voisin olla se” musiikkivideota on katsottu jo yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Huhtikuun lastenkonsertti, esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää", on uudenlainen koko perheen konserttikokemus, jossa yhdistyvät Mimmit-laulut, tukiviittomat ja laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana.

Toukokuussa Tavastia-klubilla konsertoi Fröbelin Palikat. Mats Lillrankin, Ari Bergströmin, Hannu Mäkelän ja Timo Nuutisen bändin musiikillinen motto ja erikoisuus on edelleen alkuperäinen – "leikillisen liikuttavaa" rytmimusiikkia lapsenmielisille. Ohjelmisto rakentuu aina pienistä sormileikeistä suuriin jumppa- ja liikuntalauluihin, ja keikat ovat paremminkin hyväntuulisesti rokkaavia leikki- ja liikuntatuokioita kuin perinteisiä konsertteja.

Lastenkonserttien myötä uusi sukupolvi on ottanut omakseen Tavastia-klubin. Lavalla on nähty vuosien varrella lasten suuret suosikit, kuten Hevisaurus, Paukkumaissi, Ipanapa All Stars, Mutaveijarit, Gommi ja Pommi, Satu Sopanen, Kengurumeininki, Risto Räppääjä, Pentti Rasinkangas, lauluyhtye Rajaton ja monet muut.