Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HOK-Elanto hakee nyt rakennuslupaa Klaukkalan uuden S-marketin rakentamiseen – neljä muuta liiketilaa uuden kaupan yhteyteen

HOK-Elanto hakee nyt rakennuslupaa uuden S-marketin rakentamiseen Klaukkalaan. Rakennus on tulossa vanhan S-marketin paikalle Lepsämäntien varteen.

Tontti on suuruudeltaan 10 643 neliötä. Kaavan mukaan tontille saa rakentaa 5000 neliöisen vähittäiskaupan suuryksikön. HOK-Elanto hakeekin nyt lupaa rakennukselle, jossa olisi kerrosneliöitä 4920. Nykyisin tontilla on rakennettuna 2100 kerrosneliötä, ja se on siis tarkoitus purkaa uuden kaupan tieltä. Kaupasta on tarkoitus tehdä HOK-Elannon suurin S-market.

HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen on kertonut etukäteen Nurmijärven Uutisille, että S-marketin yhteyteen on tarkoitus sijoittaa niin monta etuliikettä kuin suinkin mahdollista Perjantaina julkaistun rakennuslupahakemuksen liitteistä käy ilmi, että päivittäistavarakaupan yhteyteen on suunniteltu nyt neljä muuta liiketilaa. Näistä yksi on selvästi suurempi ja kolme pienempiä.

Rakennuksen on suunniteltu valmistuvan ensi vuoden aikana.

Uusi S-market havainnekuvassa. Kuva Nurmijärven kunnan esityslistasta.

Lisää aiheesta Nurmijärven Uutisissa ensi viikolla.

Lue myös:HOK-Elannon suurin S-market Klaukkalaan – "Pyrimme ottamaan etuliikkeitä niin paljon kuin mahdollista"