Nurmijärveläisille avautui uusi arviointikysely – aiheena palveluverkon kehittämiskohteet

Nurmijärveläisten toivotaan nyt vastaavan palveluverkkotyöhön liittyvään arviointikyselyyn. Arviointikysely on avoinna sunnuntaihin 23. helmikuuta asti kunnan verkkosivuilla. Kyselyyn pääset myös tästä linkistä.

Arviointikyselyn avulla voi kertoa näkemyksensä siitä, miten priorisoida monet varhaiskasvatuksen, opetuksen ja vapaa-ajan palveluverkkoon kohdistuvat kehittämistarpeet.

Kyselyssä asetetaan tarkoituksellisesti vastakkain asioita, joiden välillä on vaikea valita.

Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten arvostuksia palveluverkon kehittämisessä, ja se on luonteeltaan neuvoa-antava. Tavoitteena on tuottaa tietoa, kun palveluverkon kehittämislinjauksia valmistellaan päätöksentekoon.

Kysely on jatkoa kolmelle helmikuun aikana järjestetylle palveluverkkotyöpajalle sekä sähköiselle kyselylle.

Nurmijärvi järjesti palveluverkkotyöhön liittyen helmikuussa Me tehdään Nurmijärvi -työpajoja, joihin osallistui yhteensä noin 170 kuntalaista.

Samaan aikaan avoinna oli myös kysely, johon tuli 521 vastausta.

Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan kuntalaisten osallistaminen jatkuu vielä myöhemmin keväällä palveluverkkotyön edetessä.

Lopullinen palveluverkkosuunnitelma tulee päätöksentekoon asteittain keväällä ja syksyllä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut