Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kristallitanssit rantautuvat nyt Klaukkalaan – päivätanssit alkavat Roinelassa

Klaukkalan keskustassa on ensi viikosta lähtien mahdollista osallistua päivätansseihin joka keskiviikko klo 12–15.

Tanssit järjestää Hyvinkään Oloneuvokset Ry, joka on järjestänyt suosittuja Kristallitansseja Hyvinkäällä jo n. 40 vuotta. Edelleen sitoutumaton yhdistys tanssittaa väkeä Hyvinkään Järjestötalolla joka torstai.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Mäkinen kertoo, että tansseissa on joka kerta luvassa elävää, perinteistä tanssimusiikkia.Ensimmäinen esiintyjä on Antero Ketosen tanssiorkesteri.

Tanssit jatkuvat keskiviikkoisin aina toukokuun alkuun. Sen jälkeen yhdistys siirtyy järjestämään tansseja Kellokoskelle Männistön lavalle.

– Kaikki ovat tervetulleita tanssimaan, kuuntelemaan hyvää musiikkia, kahvittelemaan ja tapaamaan muita, Mäkinen kannustaa.

Mäkinen muistuttaa, että tanssimisella on paljon terveydellisiä vaikutuksia.

– Tansseissa voi myös tavata toisia ihmisiä, saada uusia ystäviä ja kuulua ryhmään sekä saada mielihyvän tunnetta. Tassiminen saattaa ehkäistä ja auttaa myös heikentynyttä muistia.

Mäkisen mukaan kaikki alkaa olla nyt valmista, mutta järjestäjillä olisi toiveena löytää vielä kahvionpitäjä Roinelaan tanssien ajaksi. Kahvion pitämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä p. 0405383132.