Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terveyspalveluiden verkosto uusiksi? – Keusoten palveluverkosta päätös keväällä

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) valmistelee kevään aikana suunnitelmaa tulevasta palveluverkostaan. Suunnitelmaa tehdään poliittisessa ohjausryhmässä, ja ulkopuolisena asiantuntijana toimii Nordic Healthcare Group (NHG). Suunnitelmaa laaditaan vuosille 2020–30, ja sen on tarkoitus olla valmis päätöksentekoon toukokuussa.

Keusoten perjantaina julkaiseman tiedotteen mukaan hankkeen tavoitteena on sotepalvelujen laadun ja saatavuuden turvaaminen, kustannusten hillintä sekä näkymän luominen tulevaisuuden palvelutarpeista.

– Tavoitteenamme on rakentaa monimuotoisia ja uudistuvia palveluita ja lisätä mm. sähköisiä palveluita ja etäpalveluita, sanoo hankkeen projektipäällikkö, Keusoten hallintopäällikkö Sannamari Nousiainen tiedotteessa.

Viime vuonna Keusotessa selvitettiin nykyistä palvelurakennetta sekä kartoitettiin kiinteistöt, joissa kuntayhtymä toimii. Tietoja esitellään henkilöstölle, yhteistyötahoille ja päättäjille tammi-helmikuun aikana.

Helmi-maaliskuun aikana jäsenkuntien asukkaat ja Keusoten henkilöstö ja luottamushenkilöt voivat vastata palveluverkkoon liittyvään kyselyyn osoitteessa keski-uudenmaansote.fi.