Nurmijärven Klubitalolla Klaukkalassa avoimet ovet – toiminnan rahoitus vakinaistui ja kyytipalvelu alkoi

Nurmijärven Klubitalolla vietetään ensi viikolla avoimia ovia kakkukahvien merkeissä. Talo juhlistaa toiminnan rahoituksen vakinaistumista sekä kävijöille ja tutustujille tarkoitetun maksuttoman kyytipalvelun aloitusta.

Klubitalo on kaikille työikäisille kuntalaisille tarkoitettu tasavertainen yhteisö, josta saa tukea työllistymiseen, opintoihin sekä arjen hallintaan.

Talon työpainotteinen päivä koostuu erilaisista työtehtävistä, joita tehdään yhdessä. Jokainen kävijä osallistuu toimintaan oman kiinnostuksensa ja jaksamisensa mukaan. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta.

THL teki Finsote-tutkimuksen aikuisten hyvinvoinnista ja terveydestä Keski-Uudellamaalla vuonna 2019. Tutkimuksesta nousi huolestuttavaksi tulokseksi yksinäisyys. Nurmijärvelläkin itsensä yksinäiseksi koki yli 10%.

Yksinäisyyden vähentäminen on yksi klubitalotoiminnan tavoitteista. Talolla tutustuu uusiin ihmisiin luontevasti työtehtävien ja vapaa-ajan toimintojen kautta.

Klubitalon kävijöiden mukaan talolle houkutteleekin erityisesti vertaistuki, hyvinvointia tukevat ryhmät ja yhdessä valmistettu lounas.

Nurmijärven Klubitalon toiminta käynnistyi 1. elokuuta 2017. Klubitalon taustaorganisaatio on Eskot ry, jonka tehtävänä on tukea mielenterveyskuntoutujien asemaa, oikeuksia, osallisuutta ja toimintamahdollisuuksia sekä työllistymistä.

Klubitalon avoimet ovet tiistaina 28. tammikuuta kello 14–15.30. Ennakkoilmoittautumista toivotaan tarjoilun vuoksi.

Osoite: Viirintie 3, Klaukkala

040 838 0884, nurmijarvenklubitalo@eskot.org

Facebook: Nurmijärven Klubitalo – Klaukkala

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut