Klaukkalan ohikulkutien valitusrumba ohi – viimeisimmästä päätöksestä ei enää haettu valituslupaa

Klaukkalan ohikulkutie E2 Kirkkotien liittymä Vuorenhaltijantien päältä kuvattuna Sammalkaareen päin. Finnmap Infra

Riikka Laine

Klaukkalan ohikulkutien rakentumista hidastanut valitusrumba on nyt tullut päätökseensä, kun korkeimmasta hallinto-oikeudesta ei ole haettu valituslupaa Helsingin hallinto-oikeuden viimeisimpään päätökseen.

Helsingin hallinto-oikeuden joulukuinen päätös koski Kirkkotien katuosuuden asemakaavamuutoksen hyväksymistä. Valittaja vaati Nurmijärven kunnan päätöksen hylkäämistä. Hallinto-oikeuden mukaan muutokset hyväksynyt päätös ei kuitenkaan ollut lainvastainen, vaan se täytti sisällöltään maankäyttö- ja rakennuslain vaatimukset.

Lain mukaan valittajalla oli vielä mahdollisuus valittaa Helsingin hallinto-oikeuden ratkaisusta korkeimpaan hallinto-oikeuteen, mutta vain, jos korkein hallinto-oikeus myöntää hänelle valitusluvan.

Korkeimman hallinto-oikeuden viestinnästä vahvistetaan Nurmijärven Uutisille, että valituslupaa ei ole haettu määräaikaan mennessä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut