Miljoona Mikrosirua Nurmijärvellä – sirutettu ja rekisteröity lemmikki löytää nopeasti kotiin

Miljoona Mikrosirua-projekti saapuu Nurmijärvelle 2. helmikuuta kello 12–14. Tässä projektissa eläinlääkärin kouluttamat siruttajat siruttavat lemmikkieläimiä, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta.

Perttulan tapahtumaan tilan tarjoaa eläinrakas yksityiskoti osoitteessa Perttulantie 691.

Projektin tiedotteessa muistutetaan, että Suomessa katoaa joka vuosi tuhansittain eläimiä, jotka saadaan kiinni ja toimitetaan löytöeläintaloon. Kun lemmikki on tunnistusmerkitty mikrosirulla ja siru rekisteröity kansalliseen rekisteriin (Siruhaku/Turvasiru/Kissaliitto/ Kennelliitto), löytöeläimen omistaja saadaan yleensä nopeasti selville ja eläin takaisin kotiin, kulut minimoiden.

Tunnistusmerkittäväksi voi tuoda kennelnimettömän kissan, koiran tai kanin. Sirutiedot rekisteröidään projektin toimesta tietoturvalliseen Siruhaku.fi-rekisteriin.

Sirun asettaminen on rokotusta vastaava, yksinkertainen toimenpide.

Miljoona Mikrosirua -projektin toimesta on tunnistusmerkitty ja rekisteröity jo yli 10 000 eläintä. Projekti on alkanut elokuussa 2017.

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut