Rivitalopalossa kotinsa menettäneille apua viranomaisilta – keräystä ei ainakaan vielä suunnitteilla

Karjatiellä sijaitseva rivitalo tuhoutui tulipalossa myöhään uudenvuodenaattoiltana. Taina Joutsen

Riikka Laine

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys on järjestänyt tiistaina tulipalossa kotinsa menettäneille klaukkalalaisille heidän tarvitsemansa avun yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa.

Nurmijärven seurakunnan johtavalla diakoniatyön viranhaltijalla Tero Konttisellaei ole ainakaan vielä tiedossa, että asukkaille järjestettäisiin vastaavaa keräystä, joka Klaukkalassa järjestettiin vuonna 2015, kun Mäntysalon koulun takana paloi saman kokoinen rivitalo.

Kriisitilanteiden hoito on muuttunut vuoteen 2015 verrattuna, kun Keski-Uudenmaan sosiaalipäivystys laajeni viime vuoden alussa ja akuutin traumaattisen kriisin kriisityöstä on vastannut viime vuoden alusta lähtien Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys.

Sekä Konttinen että kriisipäivystyksen työntekijät vahvistavat, että viranomaisyhteistyö toimii ja asukkaiden avuntarpeita hoidetaan yhteistyössä viranomaisten kesken. Jos keräys koetaan myöhemmin tarpeelliseksi, luvataan asiasta ilmoittaa.

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys muistuttaa, että heidän puhelinpalvelussaan palvellaan mahdollisesti muitakin tapauksesta järkyttyneitä numerossa 040 315 3970 (avoinna 24/7).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.