Biljardiharrastuksella Rajamäellä pitkät perinteet – vuoden 2019 Biljardiherruus Ari Lehtelälle

Biljarditaiturit Ari Lehtelä, Pekka Sirenius, Sami Pulkkinen ja Jani Pekkola.

toimitus

Rajamäellä pelattiin Biljardiherruudesta nyt 12. kerran. Kilpailuun osallistui 19 pelaajaa. Pelioikeus kilpailuun oli rajamäkeläisillä biljardinpelaajilla sekä Pelika biljardiliigaa rajamäkeläisessä joukkueessa pelaavilla pelaajilla.

Herruustittelin 2019 valloitti biljarditaituri Ari Lehtelä Hän voitti toisen taiturin, Pekka Sireniuksen, 10-pallo finaalissa 7–2. Kolmansiksi pelasivat Sami Pulkkinen ja Jani Pekkola

Herruuskilpailu pelattiin yksityisellä Nurmijärven biljardiosuuskunnan Klupilla. Se on yksityinen biljardisali, joka toimii Altialta vuokratuissa tiloissa tehdasalueella Rajamäellä. Klupi muutti kesän lopulla tiloihin. Paikka remontoitiin ja sinne asennettiin uudet Dynamic-biljardipöydät.

Salissa on kaikkiaan kuusi biljardipöytää, viisi poolopöytää ja yksi snookerpöytä. Klupilla järjestetään torstaisin ja sunnuntaisin kaikille pelaajille avoimet viikkokisat.

Biljardiharrastuksella on Rajamäellä vuosikymmenten perinteet. Klupilla toimintaa on ollut yli 10 vuotta. Aktiivisia biljardinpelaajia, miehiä ja naisia, on useita kymmeniä. He osallistuvat Klupin viikkokilpailuihin sekä SBiL:n järjestämiin valtakunnallisiin kilpailuihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.