Juuri nyt: Vedet poikki Klaukkalasta ja lähialueilta, vedenjakelu tilapäisissä pisteissä

Vedenjakelu hoituu nyt säiliöautoista sillä aikaa, kun vedet on poikki. Riikka Laine

toimitus

Vedenjakelu on tällä hetkellä poikki Klaukkalassa, Lepsämässä, Metsäkylässä ja Vantaan Syväojalla Klaukkalan ohikulkutien työmaalla sattuneen päävesijohdon rikkoutumisen vuoksi. Putki rikkoutui aamulla kaivinkoneen osuttua siihen.

Nyt kunta tiedottaa, että vaurion aiheuttama painevaihtelu on aiheuttanut toisen vesijohtovuodon Mäntysaloon Tuohitien leikkipuistoon.

Nurmijärven Vesi korjaa parhaillaan putkivuotoja sekä ohikulkutien työmaalla että Tuohitien leikkipuistossa.

Samalla kuntalaisia pyydetään välttämään leikkipuistossa asiointia.

Kunta kertoo, että tilapäinen vedenjakelu tulee ensin vanhalle S-marketille (Lepsämäntie 2), Järvihaantien infotaulun luokse (Järvihaantie 6) ja Teboilin kylmäasemalle (Lahnuksentie 1). Vedenjakelu on osassa näistä kohteista aloitettu jo ja osassa aloitetaan viimeistään klo 15 mennessä.

Myöhemmin autot tulevat myös Lintumetsässä Lepsämän Grillikioskille (Numminiituntie 2) ja Mäntysalossa Havumäentien levikkeelle (Havumäentie 1). Nurmijärven Vesi tiedottaa tarkemmasta kellonajasta kotisivuillaan www.nurmijarvi.fi

Kartta vedenjakelupisteistä löytyy Nurmijärven kunnan kotisivuilta osoitteestahttps://www.nurmijarvi.fi/talousveden-jakelupisteet/

Nurmijärven Vesi järjestää vedenjakelun myös alueen mm. kouluille, päiväkodeille ja Klaukkalan terveysasemalle.

Nurmijärven Vesi pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja kertoo tekevänsä kaikkensa, että tilanne ratkeaa mahdollisimman nopeasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.