Osallistu kisaan ja tunnista mistä päin Nurmijärveä tämä kuva on otettu?

Mistä päin Nurmijärveä tämä kuva on otettu? Sera Väistö

Riikka Laine

Nurmijärven Uutisten ”Mistä päin Nurmijärveä?” -kilpailusta on muodostunut suosittu viikottainen kilpailu.

Kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää, missä päin Nurmijärveä kuvassa oleva kohde sijaitsee. Kuva ja paikka vaihtuvat joka viikko.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimituksellemme sähköpostitse osoitteeseen nurmijarven.kilpailut@media.fi. Laita mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit lähettää vastauksesi myös tekstiviestillä. Näppäile NU (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi sekä yhteystietosi. Lähetä viesti numeroon 13535. Viestin hinta on 0,25 euroa.

Vastauksesi tähän kisaan pitää olla perillä viimeistään ke 20.11. Kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Oikea vastaus ja palkinnon voittaja julkaistaan Nurmijärven Uutisissa ensi sunnuntaina.

Viime viikolla julkaistun kilpailun kuva oli otettu Palojoelta. Kyseisessä kuvassa oli Palojoen koululaisten kyltti Palojoentien varressa.

Edellisen kilpailun voittajaksi arvottiin Matti Halme Hän voitti yllätyspalkintona kaksi lippua 23.11. pelatavaan SB-Pron otteluun.

Huomioithan, että kilpailussa on myös myöhemmin tänä talvena jaossa lippuja Jokereiden ja SB-Pron otteluihin.

Voittaja voi lunastaa palkinnon toimituksesta. Palkinnon lunastusajankohdan voi sopia numerossa 040-5548476.

Päivitetty ma 18.11. klo 9:25: Korjattu virhe osallistumispäivämäärässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.