Käpylehmät ja Ylpeästi lande -kampanja saavat jatkoa – nyt Nurmijärven kunta lähettää kiviä yrityspäättäjille

Ilvesvuoren teollisuusalue on kiinnostanut yrityksiä kovasti. Taina Joutsen

toimitus

Nurmijärven kunnan uusi Ylpeästi lande -mainoskampanja on edennyt nyt seuraavaan vaiheeseen. Kunta julkaisi lokakuussa digitaalisen Nurmijärvi-simulaattorin ja ryhtyi jakamaan pakettiin käärittyjä käpylehmän rakennusmateriaaleja erilaisissa tapahtumissa.

Nyt kampanjalaajenee kohdennetusti koskemaan muualla Suomessa toimivia yrityksiä, kun kunta lähettää yrityspäättäjille kiviä.

Ylpeästi lande -pakkauksen sisältävä kivi kertoo, että Nurmijärven kunta on maalaisnoheva ja joustava paikka yrittää.

– Nurmijärvi on ylpeästi lande. Meille se tarkoittaa sitä, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa. Yritysten ei tarvitse kysellä asioista chättiroboteilta, vaan yrittäjä voi kilauttaa suoraan elinkeinojohtajalle tai kunnanjohtajalle.

– Emmekä me kunnan edustajat tärkeile, vaan teemme. Olemme maalaisnohevia, käytännönläheisiä ja joustavia. Meillä on aito halu ymmärtää yritystemme tarpeita ja tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä, sanoo Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää kunnan tiedotteessa.

Järvenpään mukaan kivi on tärkeä symboli.

– Kutsumme yrittäjiä palauttamaan kiven Nurmijärvelle, vaikkapa uudelle Ilvesvuoren yritysalueelle. Toivomme, että kivi on yrittäjän uusien toimitilojen peruskivi ja myös symboli vankalle yhteistyölle yrittäjän ja kunnan välillä.

Ilvesvuoren teollisuusalue sijaitsee logistisesti helpolla paikalla Nurmijärvellä kolmostien varrella. Alue on herättänyt valtavasti kiinnostusta, ja siellä toimii jo merkittäviä yrityksiä. Nyt alue onkin laajentumassa jo Ilvesvuori Pohjoiseen.

– Monelle voi tulla yllätyksenä, miten paljon ja kuinka erilaisia yrityksiä Nurmijärvellä on.

– Vaikka saamme nauttia kauniista landemaisemista, meillä on myös suuria ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä kunnassamme. Esimerkiksi Rajamäellä on kemiateollisuuden klusteri, joka on merkittävä myös kansainvälisesti arvioituna. Siellä toimivat esimerkiksi Altia, Teknos, Roal, Premix ja Kiitosimeon. Suuressa kunnassa on tilaa monenlaisille yrittäjille.

– Yksi tunnetuimmista yrityksistämme on strutsitila, mikä sopiikin Suomen suurimmalle maalaiskunnalle, Järvenpää hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.