Kirjaston muistutukset saa myös sähköpostiin

toimitus

Ratamo-kirjastot lähettävät asiakkailleen erääntyneistä lainoista myöhästymismuistutuksen, kun lainan eräpäivästä on kulunut viikko. Jos lainatusta aineistosta on varauksia, muistutus lähetetään heti eräpäivän jälkeen.

Suuri osa asiakkaista saa muistutuksen postitse, mutta muistutus on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköpostimuistutuksen etuna on nopeus.

Vaikka muistutuksen lähettämisestä peritään aina kahden euron maksu, sähköpostimuistutus saapuu asiakkaalle nopeammin kuin kirjepostina lähetetty. Näin asiakkaalla on mahdollisuus uusia tai palauttaa laina nopeammin.

Valinnan sähköpostimuistutuksesta voi tehdä joko itse Ratamo-verkkokirjaston kautta tai Ratamo-kirjastojen asiakaspalvelupisteessä.

Sähköpostimuistutukset lähetetään osoitteesta noreply@ratamokirjastot.fi, joka asiakkaan kannattaa hyväksyä omassa sähköpostissaan, jotta muistutukset eivät ohjaudu roskapostiin.

Sähköpostiin saa halutessaan myös eräpäivämuistutuksen lainoista. Kirjastojen henkilökunta kertoo vaihtoehdoista mielellään tarkemmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.