Rouhea jenkkituoli ja autolehtiä – Zerro on miestenkin mieleen

Kaisa Linna ja rouhea jenkkituoli odottavat miesasiakkaita parturi -kampaamo Zerrossa. Hierova pesupaikka on varmasti kaikkien mieleen. Taina Joutsen

Taina Joutsen

Kirkonkylälle Osuuspankintalon kakkoskerrokseen avattu Zerro on täyden palvelun parturi–kampaamo niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Miesasiakkaita on kuitenkin ajateltu enemmän kuin monissa muissa alan yrityksissä.

Sohvapöydällä ei ole ainoastaan naistenlehtiä, vaan myös miehiä kiinnostavia auto- ja muita julkaisuja. Esimerkiksi amerikkalaista parranajoa varten, joka on yksi Zerron miesasiakkaille tarjoamista palveluista, on hankittu rouhea jenkkituoli.

– Tuoli ei ole sen näköinen, että se olisi naisille tarkoitettu, parturi–kampaaja Kaisa Linna ja hänen puolisonsa Ozzi kertovat.

He ovat sekä suunnitelleet että toteuttaneet remontin itse. Fiftarityylisen liiketilan värimaailma on puna–musta–harmaa. Väriä ja persoonallisuutta sisustuksen tuovat muun muassa punaiset pallokaiuttimet.

Liiketilan ulkopuolelle on sijoitettu amerikkalaiset parturipylväät. Yrittäjäpariskunnan mukaan ne kertovat, että paikalla on ammattitaitoinen parturi.

– Ajatuksemme on, että tämä olisi asiakasystävällinen paikka, Ozzi sanoo.

Zerroon onkin hankittu Ranskasta hierova pesupaikka, joka on jo saanut positiivista palautetta.

– Siihen on mukava tulla aamusta tai illasta rentoutumaan, Kaisa Linna sanoo.

Asiakasystävällisyyttä lisää kahviautomaatti, josta jokainen voi valita mieluisensa juoman. Harkinnassa oli myös hieromatuoli, mutta tilanpuutteen vuoksi siitä on toistaiseksi luovuttu.

Yrittäjäpariskunta mietti pitkään nimeä parturi–kampaamolle. Lopulta he päätyivät numeron zero eli nolla väännökseen Zerroon.

Päävastuun parturi–kampaamo Zerron toiminnasta kantaa Kaisa Linna. Hänen puolisonsa jatkaa työtään omistamassaan rakennusalan yrityksessä.

Kaisa Linna on valmistunut parturi–kampaajaksi vuonna 1987 ja työskennellyt alalla yli 30 vuotta. Ennen Kirkonkylälle siirtymistään hän on työskennellyt Klaukkalassa vuokratuolilla vuodesta 2006 lähtien.

Parturi–kampaamo Zerro avasi ovensa heinäkuun alussa, mutta joutui kuuden toimintaviikon jälkeen sulkemaan ne kiinteistössä tapahtuneen vesivahingon vuoksi. Ovet avautuivat uudelleen 8. lokakuuta.

Paturi–kampaamo Zerro

Parturikampaamo Zerro on auki arkisin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–14. Myöhäisempiäkin aikoja on mahdollista saada.

Zerro toimii Kirkonkylällä osoitteessa Keskustie 6 (Osuuspankintalo), Nurmijärvi.

Ajanvaraukset https://timma.fi/zerro, puhelimitse 045-2777968.

Zerro löytyy Facebookista osoitteesta Parturi–kampaamo Zerro.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.