Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuli tuhosi Lepsämän iltapäiväkerhon irtaimiston – näin voit auttaa

Lepsämän koulussa toimiva yksityinen iltapäiväkerho kerää nyt lahjoituksia, koska iltapäiväkerhon tarvikevarasto tuhoutuilauantaiaamun tulipalossa täysin. Poliisi vahvisti aiemmin päivällä, että kyseinen tulipalo on sytytetty tahallaan.

Iltapäiväkerholle voi nyt lahjoittaa esimerkiksi ylimääräisiä leluja, askartelutarvikkeita, kyniä tms.

Lahjoituksia voi toimittaa Klaukkalan Syrjälän iltapäiväkerho Huvikumpuun (os. Kuusitie 4).

Leluja voi toimittaa sunnuntaina klo 16-17.30, arkipäivinä klo 13 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Toimituksesta toivotaan ilmoitettavan etukäteen Syrjälän iltapäiväkerhon Anne Haanpäälle (p. 040 735 8669).

Lepsämän koulun iltapäiväkerho on ollut aiemminkin haasteiden edessä, kun iltapäiväkerhon irtaimisto meni uusiksi koulurakennuksessa havaittujen sisäilmaongelmien vuoksi syksyllä 2017. Iltapäiväkerho ajettiin silloin evakkoon Lepsämän koulun tiilirakennuksesta ja uudet tilat löytyivät ruokalasta.

Myös silloin iltapäiväkerho sai tavaralahjoituksia kuntalaisilta, kun vanhoja tavaroita ei voinut siirtää sisäilmaongelmaisesta rakennuksesta uusiin tiloihin ja vakuutusyhtiö ei korvannut irtaimistoa.

Silloin apuun riensi myös tunnettu hyväntekijä Brother Christmas, joka saikin iltapäiväkerholle hankittua ison kasan lautapelejä ja muita tarvikkeita.