Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HOK-Elanto tavoittelee uutta S-markettia vanhan paikalle – suunnitelmat ja aikataulut julki ehkä jo syksyn aikana

Se, että HOK-Elanto tavoittelee Klaukkalaan uutta S-markettia nyt tyhjillään olevan S-marketin tontille, on varmistunut. Tontti sijaitsee Klaukkalantien ja Lepsämäntien risteyksessä.

HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen vahvistaa asian. Samalla hän vahvistaa sen, että kyse on nimenomaan S-marketista eikä Prismasta.

Syyskuun loppupuolella Karjalainen kertoi Nurmijärven Uutisille (NU 25.9.19), että HOK-Elanto on valmis kehittämään entisen S-marketin tonttia jatkossakin kauppapaikkana, mutta hän ei voinut vielä silloin kertoa tarkempia yksityiskohtia.

– Hanketta on valmisteltu matalalla profiililla, koska halusimme olla varmoja siitä, että kun tiedotamme asiasta, meillä on varmuus hankkeen toteutumisesta, Karjalainen kertoo.

– Nyt me olemme niin pitkällä, että olemme valmiita tuomaan asian kuntapäätöksentekoon yhdessä Nurmijärven kunnan kanssa, hän jatkaa.

Karjalaisen mukaan hankkeesta on tulossa julkisuuteen lisää tietoa syksyn aikana.

– On hyvin mahdollista, että voimme vielä syksyn aikana julkistaa hankkeen täydet suunnitelmat ja aikataulut, hän lupailee.

Karjalaisen mukaansa HOK-Elanto pyrkii toimimaan uuden S-marketin kanssa mahdollisimman ripeästi, koska kyse on jo pitkään keskeneräisenä olleesta hankkeesta.

Kaupalliset palvelut siirtyivät nyt kyseessä olevalta tontilta pois vuonna 2016. Sitä ennen HOK-Elannolla oli erilaisia suunnitelmia muun muassa Prisman rakentamisesta joko samalle tontille tai Viirinlaaksoon. Ne kaatuivat valitusten vuoksi ja muista syistä.

Nurmijärven kunnassa valmistellaan parhaillaan poikkeamislupaa uutta S-markettia varten.

– Nyt on menossa naapureiden kuuleminen. Ensimmäinen mahdollinen asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan kokous, jossa poikkeamislupa voidaan käsitellä, on 23. lokakuuta, kertoo Nurmijärven kunnan vs. asemakaavapäällikkö Hannes Häkkinen

Poikkeamislupa tarvitaan Häkkisen mukaan tontilla voimassa olevan rakennuskiellon vuoksi.