Pehmonallekeräys sai suuren suosion – ikäihmisille luvassa pehmeitä paketteja

Kaikki keräykseen lahjoitetut pehmolelut pääsivät Pesupysäkille pesuun ja sen jälkeen eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Kuvassa pehmoleluista 286 kpl. Harri Suvensalmi

Riikka Laine

Nurmijärven Siskojen ja Simojen pehmolelukeräys sai suuren suosion, ja yhdistys sai keräyksellä kasaan noin500 pehmeää pakettia. Keräys toteutettiin Nurmijärven kirjastoissa 26.8.–8.9.

Keräystä koordinoineen Harri Suvensalmen mukaan keräykseen lahjoitettiin kaikkiaan 298 pehmolelua, 142 sukkaparia, 20 käsineparia, 27 huivia ja 16 päähinettä.

Suvensalmi haluaakin kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita.

– Keräys sujui mahtavasti. Keräyslaatikoita piti tyhjennellä tiuhaan ja kirjastojen haltiattaret ja haltijat olivat silti silkkaa hymyä. Iso kiitos siis näille haltiattarille, haltijoille, keräykseen osallistuneille ja muuten mukana olleille,

Suvensalmi kertoo, että pehmeät paketit lahjoitetaan yhdistyksen Välittämisen keikoilla bingopalkintoina ja jouluna alueen vanhuksille.

– Uskon, että jokainen laitosasukki ja kotihoidon piirissä saa jouluna pehmeän paketin, vaikka kuinka bingoaisimme, Suvensalmi toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.