Prismat ja S-marketit yrittävät muuttaa ruokatrendin suuntaa – ”Makuelämyksiä ja luksusta arkeen”

Tuotevalikoimiin kuuluu muun muassa Herkku Bakeryn paistoleipiä, erikoisjuustoja, pestoja, oliiviöljyjä, tryffeli-tattitahnaa, makusokereita ja pinaatti-vuohenjuustolasagnea. SOK

toimitus

Valmisruokien suosio on ollut kasvussa jo useamman vuoden ajan. Nyt Prismatja S-marketit laajentavatvalikoimiaan tarjoamalla asiakkailleen kansainvälistä tunnustusta saaneen Food Market Herkun tuotteita.

Uusiin tuotevalikoimiin kuuluu muun muassa Herkku Bakeryn paistoleipiä, erikoisjuustoja, pestoja, oliiviöljyjä, tryffeli-tattitahnaa, makusokereita ja pinaatti-vuohenjuustolasagnea. Tuotteita on tähän saakka saanut vain kuudesta Food Market Herkku -myymälästä, mutta nyt niitä tuodaan saataville ympäri Suomen. Valikoima vaihtelee myymälöittäin ja tuotteet on sijoitettu hyllynpäätyihin erikoisesillepanoihin.

– Asiakkaat ovat ihastelleet erityisesti Herkun erikoistuotteita ja siksi olemmekin valinneet näistä joukon tarjolle muuallekin Suomeen. Herkku-tuotteet tuovat makuelämyksiä ja luksusta arkeen - kävivätpä Herkussa ostoksilla myös kesällä Helsingin paraatipaikalle ankkuroineen huvijahdin vieraatkin, naurahtaa valikoimajohtaja Katja Tapio S-ryhmän tiedotteessa vähittäiskaupasta viitaten kesän uutisointiin.

Prismoihin ja S-marketeihin tulevat valmisruoat tehdään S-ryhmän mukaan käsin laadukkaista raaka-aineista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut