Tukesilta Maria Nordinille selvityspyyntö verkkokurssin turvallisuudesta – liittyy erityisesti hoito-ohjeisiin

Kuvituskuva. Juha Perämäki

toimitus

Maria Nordin kertoo Instagramissa saaneensa Tukesilta (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) pyynnön, jossa pyydetään selvitystä hänen Eroon oireista -verkkokurssinsa turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Nordinin mukaan pyyntö liittyy erityisesti kurssilla annettaviin hoito-ohjeisiin. Kirjoituksessaan Nordin täsmentää, ettei hänen kurssinsa ole hoito tai terapia. Kurssilla ei anneta hoito-ohjeita terveydentilaan, vaan opetellaan kehoon vaikuttava tiedostamatonta stressiä rauhoittava ja kehon tasapainoa palauttava harjoitusmenetelmä, Nordin kirjoittaa.

Nordin kertoo, että hänen verkkokurssinsa on käynyt lähes 3 000 osallistujaa, eikä hänen tietoonsa ole tullut minkäänlaisia turvallisuuteen liittyviä haasteita.

Nordin kertoo myös käyvänsä tiiminsä kanssa kurssin materiaalit uudelleen huolellisesti läpi ja toimittavansa ne kaikki Tukesille. Nordin toteaa olevan erittäin hyvä, että palvelun turvallisuus tulee varmennettua myös Tukesin toimesta.

– Kunnes kurssin turvallisuus on varmistettu, pyydän kurssilaisilta erityistä harkintaa, kirjoittaa Nordin.

Tietään hyvinvointivalmentajaksi Maria Nordin kuvaa blogitekstissään täällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.