He korvaavat Olli Lindholmin tähtivalmentajina

Myös Juha Tapio valitsee TVOF:ssa oman joukkueensa.  Nelonen Media press

Tiina Örn

The Voice of Finlandin uusi kausi alkaa tammikuussa.

Juha Tapio ja Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki korvaavat viime kaudella menehtyneen tähtivalmentaja Olli Lindholmin ja aloittavat uusina tähtivalmentajina yhdessä Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen kanssa.

Uudella kaudella valmentajia on Nelosella käytävässä laulukisassa mukana siis kaikkiaan viisi ja laulajia mahtuu mukaan tällä kaudella enemmän.

Laulaja, säveltäjä, sanoittaja ja kitaristi Juha Tapio on palkittu lukuisilla Emma palkinnoilla ja hän on Iskelmä Gaalan kautta aikojen palkituin artisti.

– Olen katsonut The Voice of Finlandia jonkun verran ja nyt mietin, katsonko kaikki jaksot ennakkoon, mutta ehkä sittenkin pyrin välttämään sitä ja hyppäämään fiiliksellä mukaan. On kuitenkin turvallista hypätä muiden konkareiden mukaan tällaisena untuvikkona ja on mahtavaa nähdä, mikä energia nuorissa tyypeissä onkaan, Juha Tapio pohtii tiedotteessa.

Simo "Sipe" Santapukki on soittanut rumpuja alusta alkaen Apulanta-yhtyeessä. Apulanta on yksi Suomen menestyksekkäimmistä rockyhtyeistä kautta aikojen. Yhtye on saavuttanut 33 kultalevyä, 17 platinalevyä, kuusi tuplaplatinalevyä sekä yhden triplaplatina-levyn.

Santapukki toteaa saaneensa kokea tunnelman The Voice of Finlandin tunnelman viime kaudella ollessaan Tonin apuvalmentajana.

Uudet tähtivalmentajat Juha Tapio ja Sipe Santapukki toivovat saavansa tiimeihinsä persoonallisia ja ei vielä niin valmiita artisteja.

– Toivon pääseväni persoonallisten äänten ja tyyppien kanssa tekemisiin. Tekniikka on opeteltavissa, persoona on ainutkertainen, pohtii Santapukki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.