Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytyykö juhannusheila Kiljavalta? Sinkut kokoontuvat Nurmijärvelle

Puuttuuko sinulta juhannusheila? Juhannus olisi vapaana, mutta sukumökki ei houkuta, vaan kaipaisit hyvää seuraa – ehkä uusia ystäviä tai jopa sielunkumppania?

Nurmijärvellä on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua Sinkkujuhannukseen. Sinkkujuhannus pidetään Kiljavanrannassa 21.–23.6.

– Sukujuhlat ja perheellisten juhannukset yleensä aiheuttavat jonkinasteista epämukavuutta sinkuille, joten täällä voi olla oma itsensä eikä sinkkuutta tarvitse selitellä millään lailla, tapahtumajärjestäjä Sari Suvanto kertoo.

Suvannon mukaan tapahtuma sopii kaikenikäisille sinkuille. Nuorimmat osallistujat ovat aiempina vuosina olleet alle 30-vuotiaita ja vanhimmat 70-vuotiaita. Suurin osa on 35–55-vuotiaita.

Tapahtuman ideana on tarjota osallistujille koko juhannukseksi erilaisia aktiviteetteja ja rentoa oleskelua. Rannekkeeseen kuuluvat myös yöpymiset, eikä pelkät päiväviisiit ole mahdollisia. Nurmijärvellä juhannukseen kuuluu mm. strutsisafari paikallisella tilalla, suppailua Sääksjärven rannalla sekä Kiljavanrannan omat aktiviteetit mobiilisuunnistus, frisbeegolf, tennis, koripallo, uinti ja grillailu.

Illalla on lavatanssia, discoa ja karaokea sekä metsäytymistä henkilön oman mielenkiinnon mukaan.

– Toivomme ihmisten viettävän mukavan juhannuksen kivan ohjelman merkeissä sekä löytävän uusia ystäviä. Ihan kuten me aktiivisetkin olemme. Yksin ei tarvitse jäädä, vaan tapahtumissa kohtaa mahtavia tyyppejä.

– Treffisovellukset ovat jo aika kuluneita. Nyt kannattaa kohdata ihmisiä jälleen livenä ja se näyttääkin olevan taas se suuntaus.

Suvannon mukaan Sinkkujuhannuksessa on potentiaalia vaikka mihin. Tapahtumia on järjestetty yli 20 vuotta, ja tapahtumissa on syntynyt kestäviä ystävyyssuhteita sekä myös rakkaustarinoita lapsineen.

– Pääidea on kuitenkin viettää juhannus yhdessä muiden sinkkujen kanssa.

Suvanto muistuttaa samalla, että mikäli juhannus on jo buukattu, niin Nurmijärvellä on luvassa muitakin sinkkutapahtumia.

Nurmijärvellä on jo tänä vuonna nähty mm. sinkkujen yhteiset porrastreenit Klaukkalan kuntoportaissa, vappupäivä Vauhtifarmilla ja laavutreffit. Tulossa on ainakin Halloween-tapahtuma sekä mahdollisesti lisää laavutreffejä.

– Tarvitaan vain se koollekutsuja, joka tekee tapahtuman. Sinkkutapahtumat.fi -sivusto on sinkuille ilmainen alusta tehdä tapahtumia ja kutsua muita sinkkuja mukaan. Voi kutsua vaikka kahville tai mihin nyt keksiikään. Kannustankin kaikkia sinkkuja rohkeasti mukaan tapahtumiin ja tekemään niitä.