Salibandymestarit palkitaan lauantaina – "Nurmijärvi Open on nyt myös kultajuhla"

SB-Pron kapteeni Karoliina Kujala pääsi viime viikonloppuna kohottelemaan kiertopalkintoa korkeuksiin. Kultamaalin viimeistelleellä Jaana Lirkillä (vas.) on hallussaan seuralle jäävä mestaruuspytty. KUVA: SUOMEN SALIBANDYLIITTO / JUHANI JÄRVENPÄÄ

toimitus

Nurmijärven kunta palkitsee salibandyn tuoreen Suomen mestarijoukkueen SB-Pron lauantaina Nurmijärvi Open -tapahtumassa Klaukkalan urheilupuistossa.

Nurmijärveläisjoukkue voitti SM-kultaa viime lauantaina. Kunta palkitsee mestarit noin klo 11.30 tapahtuman päälavalla.

– Monikon tapahtumatorilla tavataan! Nurmijärvi Open on ilmiöjuhla, ja nyt myös kultajuhla. Nyt kannattaa rynnistää torille ja nauttimaan huikeasta tapahtumatarjonnasta, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä kannustaa.

Nurmijärvi Open on tänä keväänä ensimmäistä kertaa järjestettävä koko perheen tapahtuma, joka järjestetään Klaukkalan Urheilupuistossa 11.5. klo 10 alkaen.

Tapahtuma-alueina toimivat Urheilupuiston ulkoalueet sekä Monikko.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Aiheeseen liittyvää

  1. Superviikonloppu täynnä ohjelmaa – Klaukkala täyttyy turnauksista ja Nurmijärvi Openista 9.5.2019 7:00
  2. SB-Pro taas Suomen mestari – Jaana Lirkki ratkaisi jatkoerässä 4.5.2019 16:52
  3. Nurmijärvi Open kokoaa yrittäjät, yhdistykset ja kuntalaiset Klaukkalaan – näytteilleasettajat ehtivät vielä mukaan 10.4.2019 9:30

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut