Klaukkalalainen Tristan Lumi voittoon Mestarilaulajat -kilpailussa – nyt 7-vuotias poika aloitti laulamisen heti opittuaan puhumaan

Klaukkalalainen Tristan Lumi on voittanut Savonlinnan Mestarilaulajat -laulukilpailun poikien sarjan. Kilpailu pidettiin 30.–31. maaliskuuta.

7-vuotias Tristan Lumi rupesi äitinsä mukaan laulamaan heti puhumaan opittuaan.

– Lauluharrastuksen Tristan aloitti 3-vuotiaana Helsingin virolaisessa musiikki- ja tanssikoulussa, jossa hänen molemmat vanhemmat työskentelevät lauluopettajina, Annika Lumi kertoo.

– Hän lauloi 3-vuotiaana solistina musiikkikoulun kevätesityksessä, Kanneltalon konserttitalon näyttämöllä, hän jatkaa.

Siitä lähtien Tristan on osallistunut joka vuosi myös Virossa pidettäviin lasten laulukilpailuihin ja voittanut useita palkintoja oman ikäryhmän sarjassa.

Savonlinnan Mestarilaulajat -laulukilpailussa hän esitti neljä laulua, H.Klementin Metsän laulajaiset, A.Liivan Tahan, ei taha, G.Malmstenin Jänöjussin mäenlasku ja V.Ojakäär Söit Pilvelaeval.

Vuosina 2006–2011 syntyneiden poikien finaalissa oli mukana kolme kisaajaa. Savonlinnan Mestarilaulajat -kilpailu järjestettiin 11. kerran.

Tuomaristoon kuuluivat oopperalaulaja Päivi Pylvänäinen, musiikinopettaja Esko Alanen, laulunopettaja Saara Silvennoinen ja kaupunginjohtaja Janne Laine Kilpailun suojelijoita ovat oopperalaulaja Chieko Okabe-Silvasti ja Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Jorma Silvasti

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut