Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatkokoulutus yksityisteiden osakkaille Nurmijärvellä

Vuoden alussa voimaanastuneen yksityistielain myötä kunta voi myöntää avustusta ainoastaan toimiville tiekunnille. Kunta tukee ja opastaa tiekuntia muutosvaiheen yli -jatkokoulutus järjestetään tiistaina 19.3. klo 9-15 Valtuustosalissa (Keskustie 2B, Nurmijärvi).

Aiheina ovat esimerkiksi tiekunnan ja hoitokunnan tehtävät sekä tieyksiköinti. Kouluttajana toimii tieisännöitsijä Mika Rahja Yt Isännöinti Oy:stä.

Ennen koulutusta kannattaa tutustua tammikuisen koulutuksen taltiointiin kunnan yksityisteiden teemasivuilla https://www.nurmijarvi.fi/teemasivut/yksityistiet

Tuolloin paneuduttiin uuden yksityistielain keskeisiin kohtiin tiekunnan toiminnan näkökulmasta.

Koulutukseen on vapaa pääsy. Ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 8.30. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Mukaan mahtuu 90 ensimmäistä. Osallistujiksi toivotaan etenkin yksityisteiden varressa asuvia nurmijärveläisiä.

Tilaisuus videoidaan ja on katsottavissa sekä live-lähetyksenä että jälkikäteen kunnan kotisivuilta osoitteesta http://www.mediaserver.fi/live/nurmijarvi