Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sisäilma-asioista tiedottaminen avoimemmaksi – kunta avasi teemasivun

Nurmijärven kunta on avannut kotisivuilleen teemasivun sisäilma-asioille. Sivustolle kootaan sisäilmatutkimusraportteja, tiedotteita ja muita virallisia dokumentteja. Aiemmin vastaavista asioista on viestitty kulloisenkin kiinteistön käyttäjille ja esimerkiksi lasten huoltajille.

– Uusi sivu lisää avoimuutta sisäilma-asioista viestintään, jolloin tieto on helpommin kaikkien kuntalaisten saavutettavissa. Uudistus ei kuitenkaan poista tarvetta infotilaisuuksille, joissa kerromme tutkimustuloksia ja kuntalaisilla on mahdollisuus käydä kasvokkain vuoropuhelua kunnan edustajien kanssa, Nurmijärven kunnan tekninen johtaja Jouko Lehtonen kertoo.

Perjantaina 15. helmikuuta avatulla sisäilma-teemasivulla on tiedot kolmesta kunnan kiinteistöstä eli Seitsemän veljeksen koulusta ja Rajamäen lukiosta, Vaskomäen päiväkodista (Vaskomäentie 3) ja Kirkonkylän päiväkodista.

– Täydennämme ja päivitämme sivustoa jatkuvasti. Ensi alkuun toimme sivustolle tiedot tällä hetkellä ajankohtaisimmista sisäilmatutkimuksista, Lehtonen kertoo.

Sisäilma-teemasivu löytyy tämän linkin takaa https://www.nurmijarvi.fi/teemasivut/sisailma