Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Julkinen liikenne ja S-marketin tontti huolettavat Klaukkalan Demareita

Jerry Latva jatkaa Klaukkalan Demareiden johdossa. Hänet valittiin yksimielisesti hallituksen puheenjohtajaksi yhdistyksen syyskokouksessa, jossa tehtiin myös muut vuoden 2019 henkilövalinnat.

Varapuheenjohtajana jatkaa Marko Heinonen ja sihteerinä Raija Träff

Lisäksi hallitusvastuuta kantamaan valittiin Pertti Lehti, Harri Lepolahti, Maire Suomi, Tuula Pesola ja Janine Fager-Jokisalo

Piirikokouksissa vuonna 2019 yhdistyksen edustajana toimii Harri Lepolahti ja hänen varaedustajanaan Janine Fager-Jokisalo.

Kokouksen päätteeksi demariväki keskusteli ajankohtaisista kunnallispoliittisista asioista. Klaukkalalaisten edustajien päällimmäiseksi huolenaiheeksi nousi mm. Klaukkalan keskustan kehittäminen, yhdysrakenteen tiivistäminen ja liikenteen sujuminen.

Julkisen liikenteen osalta todettiin, ettei kunnan harjoittamalla liikennepolitiikalla yksityinen autoilu ainakaan vähene.

Keskustelua käytiin myös vanhan S-marketin tontista ja sen kaavoittamisesta asuntorakentamiskäyttöön. Samalla esitettiin, että koska alue tulee joka tapauksessa muuttumaan, kun linja-autoasema siirtyy Viirinlaaksoon, tulisi alueelle tehdä kaava, jossa olisi huomioitu yhtenäinen maisemallisesti viihtyisä ja harmoninen yleisilme.

Keskustelua käytiin myös Klaukkalantien ja Lepsämäntien risteyksestä ja alueen muutoksen jälkeisistä liikennejärjestelyistä, kun linja-autoasema siirtyy.

Kokousväki näki, ettei Klaukkalantien liikenteenohjausta kannattaisi toteuttaa nykyistä enempää liikennevaloin, vaan risteysalueen ja liikenteen sujuvuuden kannalta liikenneympyrä olisi hyvä vaihtoehto.