Pikku G jakaa joulumieltä ja ruokaa Nurmijärvellä – JVG ja Mikael Gabriel haastoivat mukaan hyväntekeväisyyteen

Henri Vähäkainu, eli Pikku G, järjestää lauantaina hyväntekeväisyystapahtuman Kirkonkylässä. Julius Konttinen

Riikka Laine

Nurmijärvellä lapsuutensa ja nuoruutensa asunut rap-artisti Pikku G, eli Henri Vähäkainu järjestää lauantaina maksuttoman hyvän mielen joulutapahtuman vanhoilla kotikulmillaan Nurmijärven Kirkonkylässä.

Tapahtumassa Vähäkainu jakaa yhteensä 100 ruokakassia. Lisäksi tarjolla on jouluista purtavaa, pieniä lahjoja sekä rutkasti joulumieltä.

Tapahtumaa toteuttamassa on Vähäkainun lisäksi hänen ystäviään ja lähipiiriään. Jaettavat ja tavarat on puolestaan saatu lahjoituksina paikallisilta yrityksiltä ja Vähäkainun hankkimana.

Ystäväpiiriin kuuluva Mike Wirpi kertoo, että tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka sitä tarvitsevat ja kenelle se voisi tuoda iloa arjen keskelle.

– Idea tähän lähti siitä, kun aiemmin vastaavia tempauksia toteuttamassa olleet JVG ja Mikael Gabriel haastoivat Pikku G:n mukaan. Henkka on kokenut saaneensa itse paljon ja olevansa etuoikeutetussa asemassa, josta syystä haluaa nyt antaa myös takaisin sen minkä voi. Hän on itse myös paikanpäällä tuomassa joulumieltä.

Hyvän mielen joulutapahtuma Kirkonkylässä la 22.12. kello 16–20. Ilmoittautumiset viim. 22.12. klo 13 p. 041 707 8046. Ilmoittautuessasi saat lisätietoja ja mm. paikan osoitteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut