Vapaana ollut koira hyökkäsi pikkukoiran kimppuun Klaukkalassa –  jouduttiin lopettamaan vammojen takia

Klaukkalan Harjulassa sattui lauantaina koirahyökkäys. Uhrina oli pieni koira, joka oli lopetettava vammojen vakavuuden vuoksi.

Kahta pientä koiraa oltiin ulkoiluttamassa, kun dobermannin-tyyppinen tumma koira hyökkäsi toisen kytkettynä olevan koiran kimppuun. Hyökkääjä puri pikkukoiraa useaan kohtaan. Pienen koiran omistajan mukaan hyökkäyksen tehnyt koira oli irti omalla pihalla haltijansa kanssa, joka tuli heti paikalle, mutta ei ehtinyt estää pahoinpitelyä ajoissa.

12-vuotias pikkukoira vietiin heti eläinlääkäriin, mutta koira oli saanut niin pahoja raateluvammoja, että se oli lopetettava.

Lopetetun koiran omistaja kertoo tekevänsä asiasta rikosilmoituksen.

– Tilanne oli hyvin uhkaava. Pieni koira on kuin saalis isolle koiralle. Jos taluttajana olisi ollut lapsi, joka olisi esimerkiksi ottanut pikkukoiran syliinsä, siinä olisi voinut käydä pahasti myös lapselle.

Omistaja muistaa nähneensä vastaavanlaisen tapahtuman samassa paikassa. Tuolloinkin dobermannin-tyyppinen koira hyökkäsi kahden tytön talutettavana olleen pikkukoiran kimppuun.

– Muistan kuulleeni, kuinka pikkukoira huusi lujaa. Tilanne raukesi ennen kuin tulin paikalle.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut