Ostitko tämän annosleivän R-kioskilta? – Palauta se heti takaisin, 500 leivässä virhe

Osa tällaisista Sandwich Club -annosleivistä on pakattu vahingossa vääriin pakkauksiin. Leivän voi tarvittaessa palauttaa R-kioskille. –  R-kioski

Jari Pietiläinen

Varotoimenpiteenä R-kioski vetää takaisin erän R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso ja R Sandwich kana club -annosleipiä. Takaisinveto koskee ainoastaan tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on maanantai 22.10.2018.

Takaisinvedon syy on etikettien sekaantuminen pakkaamossa. R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso -leivän etiketillä myytävä tuote saattaa olla kana club -annosleipä tai toisinpäin. Tästä syystä myös tuotteiden etiketissä olevat allergisoivat tuoteosat eivät välttämättä pidä paikkaansa.

Tuotteissa ei kuitenkaan ole muita kuin allergiaan tai ruokavalioon liittyviä terveysriskejä. Erän koko on noin 500 annosleipää.

R-kioski pahoittelee virheestä aiheutunutta haittaa kuluttajille. Tuotteen ostaneet voivat ottaa yhteyttä R-kioskin palautelomakkeella (www.r-kioski.fi/palaute) hyvityksen saamiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.