Mielipide: Onko ohikulkutie puukotus omaan jalkaan?

toimitus

Matti Vanhanen kirjoitti Viikon vieras -kolumnissaan (NU 29.–30.9.) Klaukkalan ohikulkutiestä ja sen siunauksellisuutta.

”Vilkas liikenne Klaukkalan takaa aina Lopelta ja kakkostien suunnasta ohjautuu jatkossa turvallista ohikulkutietä suoraan moottoritielle.…ehkä suurin hyöty tulee Perttulan, Valkjärven, Röykän, Nummenpään ja Korven alueella asuville ja töitä tekeville.”

Vantaa on epäilemättä tyytyväinen kun sinne siirtyy veroeuroja Nurmijärveltä.”

Toden totta, meille näillä Klaukkalan takamailla asuville kehitys on huima; ei enää jumitusta Klaukkalan ruuhkasumpussa, sillä nythän päivittäiset kauppakäynnit ja muut asioinnit tulemme epäilemättä jatkossa tekemään kätevästi moottoritien varrelle Kivistöön valmistuvassa jättimäisessä kauppakeskuksessa.

Oikea unelma Klaukkalaan verrattuna; yksi ilmainen pysäköinti suojaisaan halliin ja tarjolla 145 liikettä, ruokapaikkaa ja vaikka mitä palvelua liikunnasta kulttuuriin jne.

Ja sitten mukavasti kotiin suoraan sitä Vanhasen kehumaa ohikulkutietä Klaukkalan sumpun ohi, jossa jo pelkästään kaupasta toiseen siirtyminen vaatii siirtymisen parkkialueelta toiselle.

Myös Vantaa on epäilemättä tyytyväinen, siirtyyhän sinne mukavasti liiketoimintaa Klaukkalasta ja veroeuroja Nurmijärveltä.

Niin, meinasi unohtua, että Kivistö saa varmasti paljon asiakaskuntaa myös Haikala-Mäntysalon-Ripatin alueelta.

Olisihan hölmöä jumittaa ja sukkuloida enää Klaukkalassa, kun Kivistön palveluista pääsee ohikulkutietä suoraan kotiovelle näillekin alueille.

Ettei nyt vain ohikulkutieratkaisuissa ole tapahtunut jonkinlainen omaan jalkaan ampumista, kun ruuhkautumiseen vähentämiseen olisi ollut muitakin keinoja.

Myötätuntoni on Klaukkalan yrittäjien puolella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut