Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiertokapula rajoittaa asiointia jätteenkäsittelyalueillaan– alueelle rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan

Kiertokapula Oy rajoittaa henkilöasiakkaiden asiointia jätteidenkäsittelyalueillaan 7. huhtikuuta alkaen. Koronaepidemian aikana Kiertokapulan alueilla tulisi asioida vain välttämättömissä tilanteissa, yrityksen tiedotteessa kerrotaan.

Alueelle päästetään sisään rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan. Liikenteenohjaus tapahtuu vaakatoimiston liikennevaloilla. Lisäksi henkilökuntaa on ohjaamassa liikennettä. Ammattiliikennettä ei rajoiteta.

Tiedotteen mukaan rajoittaminen aiheuttaa todennäköisesti jonoja porteille, ja Kiertokapula toivookin asiakkailtaan ymmärrystä vallitsevassa poikkeustilanteessa.

Poikkeustilanteesta johtuen myös vaarallisen jätteen keräystempaukset Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Kalvolassa, Rengossa, Järvenpäässä, Keravalla Mäntsälässä, Hattulassa ja Valkeakoskella

14.4.–8.5. on siirretty syksyyn viikolle 38. Kierrokset ovat olleet hyvin suosittuja ja keräyspisteille on muodostunut suuriakin väkijoukkoja. Valitettavasti peruutustieto ei ehtinyt viime viikolla kuntalaisille kotiin jaettuun Tietokapula -lehteen.

Pääsiäisen johdosta Kiertokapulan alueet suljetaan kiirastorstaina 9. huhtikuuta normaalia aiemmin (klo 17). Alueet avataan jälleen tiistaina 14. huhtikuuta.