Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvellä ei alkuviikosta vahvistettuja koronatartuntoja – "Periksi ei voida antaa"

Nurmijärvellä ei ole alkuviikosta havaittu uusia vahvistettuja koronavirustartuntoja. Nurmijärven koronavirustartuntojen kokonaismäärä on näin ollen edelleen 20, kuten se oli viime viikon lopussa.

Sen sijaan Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän alueen vahvistettujen koronatartuntojen määrä on kasvanut tällä viikolla jo kolmellatoista. Näistä uusista tartunnoista peräti 11 on Järvenpäästä ja 2 Tuusulasta.

Järvenpäässä oli tiistaina illalla havaittu yhteensä 44 tartuntaa, Tuusulassa 18, Hyvinkäällä 9 ja Pornaisissa 4. Mäntsälässä ei ole vielä yhtään vahvistettua tartuntaa.

Keusoten johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen muistuttaa kuntalasille osoittamassaan avoimessa kirjeessään, että vaikka Keusoten alueen varmistettujen koronavirustartuntojen määrä on vielä kohtuullinen, se ei pysy sellaisena, mikäli viranomaisten antamia ohjeita ei oteta edelleen vakavasti.

- On ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä kantaa omalta osaltaan vastuuta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Sosiaaliset kontaktit on pidettävä minimissään, liikkumista on rajoitettava vain välttämättömiin sekä omasta ja lähimmäisen hyvinvoinnista on pidettävä huolta. Vaikka poikkeustilanne pitkittyykin ja arki muuttuu, periksi ei voida antaa.

Samalla hän muistuttaa, että Keusote varmistaa osaltaan, että mahdollisimman moni saa epidemian edetessä tarvitsemansa avun.

- Pyrimme rajoittamaan tartuntojen leviämistä ja varmistamaan hoidon niille, jotka sitä tarvitsevat. Tätä taistelua emme kuitenkaan voita yksin.Nyt jos koskaan on aika kantaa vastuuta lähimmäisistämme ja autettava niitä, jotka apua tarvitsevat. Kiitos, että olet mukana.