Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen ja Kirkonkylän hammashoitolat kiinni – muutoksia tulossa myös Klaukkalan hammashoitopalveluihin

Samalla kun lääkärien ja hoitajien vastaanottotoiminta siirtyy Kirkonkylään, niin myös Rajamäen terveysaseman hammashoitola suljetaan toistaiseksi.

Sen lisäksi myös Kirkonkylään viime syksynä avattu hammashoitola suljetaan, samoin kuin myös Kellokosken, Jokelan ja Pornaisten hammashoitolat.

Rajamäen suun terveydenhuolto hoidetaan toistaiseksi Hyvinkään keskushammashoitolassa (Suutarinkatu 2K, 05900 Hyvinkää)ja Kirkonkylän suun terveydenhuolto Klaukkalassa Gunnarintien hammashoitolassa (Gunnarintie 2, 01800 Klaukkala).

Keusote kertoo tiedotteessaan myös, että Klaukkalan terveysaseman hammashoitolassa jatkaa oikomishoito vielä huhtikuun ajan, mutta siirtyy Gunnarintien hammashoitolaan toukokuussa.

Samalla Keusote muistuttaa, että suun terveydenhuollossa ei aloiteta uusia, kiireettömiä hammashoitoja.

- Uusia tarkastusaikoja ei anneta ja jo varatut tarkastusajat siirtyvät eteenpäin. Keskeneräinen välttämätön kiireetön hammashoito jatkuu hammaslääkärin arvion mukaisesti. Huhtikuun aikana siirrymme antamaan pelkästään kiireellistä hammashoitoa.

- Terveiden asiakkaiden kiireellinen hammashoito toteutetaan Keusoten hammashoitoloissa. Korona virukseen sairastuneiden ja altistuneiden kiireellinen hammashoito toteutetaan HUSssa, jonne ohjaus tapahtuu Keusoten hammashoidon hammaslääkäriarvion kautta, Keusote tiedottaa.

Lue myös:Rajamäen ja Kirkonkylän hammashoitolat kiinni – muutoksia tulossa myös Klaukkalan hammashoitopalveluihin