Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen terveysasema suljetaan – vastaanottotoiminta keskitetään Kirkonkylään

Nurmijärven terveyspalveluissa tapahtuu muutoksia, kun hoitajan ja lääkärin vastaanottotoimintaa ja suun terveydenhuoltoa keskitetään toistaiseksi pienemmiltä terveysasemilta suuremmille koronatilanteen vuoksi.

Samoja toimenpiteitä tehdään myös muissa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän kunnissa.

Keusote kertoo tiistaina julkaistussa tiedotteessa, että näillä toimenpiteillä pystytään vastaamaan koronapotilaiden lisääntyneeseen hoidontarpeeseen ja henkilökunnan riittävyyteen.

Käytännössä tämä tarkoittaa Nurmijärvellä Rajamäen terveysaseman hoitajan ja lääkärin vastaanottotoiminnan sulkemista ja toiminnan siirtämistä Kirkonkylään pääterveysasemalle.

Muutos astuu voimaan ensi viikon tiistaina 7.4.

Rajamäen vastaanoton puhelinpalvelut ohjataan niin ikään Kirkonkylän pääterveysasemalle.

Kuten Keusote on jo aiemmin tiedottanut, niin lääkärin ja hoitajan vastaanottokäynnit toteutetaan toistaiseksi pääosin etävastaanottoina.

- Toivomme, että kuntalaiset eivät peru varattuja lääkärin tai hoitajan aikojaan. Terveysasemilta ollaan puhelimitse yhteydessä etukäteen ennen vastaanottoaikapäivää kaikkiin riskiryhmään kuuluviin asiakkaisiin, tarkentaa kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen tiedotteessa.

Lue myös:Rajamäen ja Kirkonkylän hammashoitolat kiinni – muutoksia tulossa myös Klaukkalan hammashoitopalveluihin