Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hoitotarvikejakelu uudistuu – tarvikkeet saa jatkossa Postin kautta

Keusote on uudistamassa hoitotarvikejakeluaan tämän kevään aikana. Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Tuusulassa, Mäntsälässä ja Pornaisissa otetaan käyttöön 4. toukokuuta uusi keskitetty hoitotarvikejakelupalvelu.

– Muutoksen myötä hoitotarvikkeiden tilaukset tehdään keskitetysti sähköisessä verkkopalvelussa tai puhelimitse alueellisesta palvelunumerosta 4.5. alkaen, Keusote tiedottaa.

Muutoksetn taustalla on kuntien erilaisten toimintamallien yhtenäistäminen. Jatkossa hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin tai postitoimipisteeseen.

– Käytäntöjen yhtenäistäminen ja keskittäminen tarjoavat asiakkaille joustoa hoitotarvikkeiden tilaamiseen ja toimituksiin. Tilaaminen ei ole riippuvainen aukioloajoista eikä edellytä vahvaa tunnistautumista. Toimituksen saa itselleen parhaiten sopivaan Postin pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen, joka voi sijaita myös muualla kuin Keusote kunnan alueella, Keusotesta kerrotaan.

Uudistus on herättänyt etukäteen keskustelua hoitotarvikkeiden saatavuudesta.

Keusoten edustajien mukaan keskitetyllä hoitotarvikejakelulla halutaan kuitenkin parantaa hoitotarvikepalvelujen saavutettavuutta ja taata yhdenvertaiset palvelut kaikille Keusoten alueen kuntalaisille.