Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikenne nyt minimissään – tältä näyttää moottoritie Nurmijärvellä

Nurmijärven Uutisten lukijan lähettämä kuva paljastaa, että valtion asettamat kehotukset liikkumisen vähentämisestä on otettu hyvin käyttöön. Sunnuntaiaamuna Myllykukon sillalta otettu kuva paljastaa, että Helsingistä Tampereelle johtava vt 3 on tyhjentynyt ainakin Nurmijärven kohdilta tehokkaasti.

Myös Itä-Uudenmaan poliisi kiittää sosiaalisessa mediassa kansalaisia siitä, että kehoitusta on noudatettu ja tiet ovat tyhjentyneet.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan myös, että Uudenmaan rajojen sulku on sujunut rauhallisesti. Valmiuslain rikkomisesta on annettu tänään aamuyhdeksään mennessä vainyksi sakko. Rajat laitettiin kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä ja ne ovat suljettuna eduskunnan perjantaisella päätöksellä 19.4. saakka.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että kaikkiaan Uudenmaan maakuntarajan tarkastuspisteille on saapunut ensimmäisen kokonaiseen vuorokauden aikana 16 555 ajoneuvoa, joista 835 on jouduttu käännyttämään.

Tänä aamuna 9.00 mennessä tarkastuspisteille oli saapunut 1702 ajoneuvoa, joista 58 on jouduttu käännyttämään.