Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuri nyt: Klaukkalassa putkivuoto, vedenpaineet alhaalla

Klaukkalassa Viertolantiellä on sattunut putkirikko torstaina aamulla, jonka vuoksi vedenpaineet olivat aamulla alhaalla monin paikoin Klaukkalassa.

Nurmijärven Vesi kertoi yhdeksän aikaankunnan kotisivuilla, että vuotokohta on paikallistettu Viertolantielle. Nyt vuotokohta on saatusuljettua.

- Tällä hetkellä ilman vedenjakelua on Viertolantie 29 kiinteistö. Vuotokohdan kaivu- ja korjaustyöt alkavat välittömästi ja vedenjakelu pyritään palauttamaan tämän työpäivän aikana, vesilaitos tiedottaa.

Asukkaat voivat hakea vettä omilla ämpäreillään Viertonotkon risteyksessä olevasta palovesiasemasta, jota Nurmijärven Vesi parhaillaan laittaa käyttökuntoon.

- Huomioikaa koronaviruksen leviämisen hillitsemisen takia hygieniaohjeet ja turvaetäisyydet toisiin ihmisiin ja Nurmijärven Veden työntekijöihin.

Vesilaitos muistuttaa, että vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Päivitetty klo 10: Lisätty ajantasaiset tiedot tilanteesta.