Nurmijärvellä kuvattu Kevyttä yläpilveä alkaa pian – "Olen todella ylpeä tästä sarjasta"

Nurmijärven katukuvaan ilmestyi viime kesänä mystisen näköisiä yrityksiä, kun sarjaa varten varsinkin Kirkonkylässä laitettiin useat tilat kuvauskuntoon. Riikka Jokinen

Riikka Laine

Nurmijärvi pääsee torstaista lähtien estradille, kun Kevyttä yläpilveä -sarja alkaa Elisa Vihteellä. Ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa suoratoistopalvelussa torstaina 26.3.

Nurmijärvellä viime kesänä kuvatussa draamakomediassa pääosassa ovat kaksi siskosta, yksi perunapelto ja koko Nurmijärven kunnan sekoittava hotellihanke.

Nurmijärvi tv-sarjan keskiössä – tällainen on Nurmijärvellä kuvattava Kevyttä yläpilveä

Tuotantoyhtiö Warner Brosin piti järjestää sarjan tiimoilta kutsuvierastilaisuus ennen sarjan alkua, mutta tilaisuus jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi.

Sarjan ohjaaja, kirkonkyläläinen Taavi Vartia, lähettää kuitenkin videotervehdyksessään kiitokset kaikille sarjaa tekemässä olleille.

– Olen todella ylpeä tästä sarjasta, minkä olemme tehneet. Haluankin kiittää vielä tiimiä, joka oli mukana tekemässä sarjaa. Meillä oli hyvä olla yhdessä ja teimme kaikki satanen lasissa suurella sydämellä tätä kertomusta kahdesta sisaresta, jotka vuosien tauon jälkeen kohtaavat.

– Ihan erikseen haluan nostaa esille monet nuoret ja lapsinäyttelijät. Tiedän, että kauan odotetun kutsuvierasensi-illan peruuntuminen on teille valtava pettymys, mutta teistä moni varmasti jää tai pyrkii alalle, ja teillä tulee olemaan vielä lukuisia ensi-iltoja. Tällä hetkellä vähän surettaa, mutta aikoinaan kävelette sitten punaista mattoa pitkin niihin valokeiloihin ja saatte sen nähdä.

Vartia on jo aiemmin kertonut, että hän odottaa tästä hittisarjaa, sillä mukana on runsaasti tunnettuja näyttelijöitä.

Myös Nurmijärven kunta luottaa sarjan tuovan kunnalle paljon positiivista näkyvyyttä, joten sen vuoksi kunta päätti viime vuonna tukea sarjaa 40 000 eurolla.

Nurmijärven kunta tukee tv-sarjaa 40 000 eurolla – "Ainutkertainen mahdollisuus"

– Nurmijärven kunnalle tämä on näkyvyyden kannalta kovin juttu, mitä täällä on tapahtunut, Vartia sanoi Nurmijärven Uutisissa 1.6.2019.

– Sarja parantaa Nurmijärven brändiä kunnan ulkopuolella. Sarjan myötä kunnan vetovoima asuinpaikkana, toimipaikkana sekä varsinkin matkailukohteena lisääntyy huomattavasti, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kuvasi lehdessä 14.9.2019.

Kevyttä yläpilveä -sarjan kahdeksan jaksoa on julkaistu Elisan suoratoistopalvelussa.Sarja tulossa tammikuussa 2021 myös maksutta televisioon Neloselle.

Päivitetty klo 13.50: Päivitetty uusi tieto, jonka mukaan kaikki jaksot tulivat katsottaville jo tänään, eikä vain osa, kuten Elisa aiemmin ilmoitti.

Tunnettuja näyttelijöitä

Päärooleissa esiintyvät Vuokko Hovatta ja Elsa Saisio ja kiistelevien siskosten vanhempina Rea Mauranen ja Vesa Vierikko.

Mukana ovat myös mm. Leo Honkonen, Alina Tomnikov, Miika Laakso, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Wanda Dubiel, Turkka Mastomäki, Carl-Kristian Rundman ja Hannu Huuska.

Taavi Vartian ohjaamaa ja Laura Immosen sekä Lassi Vierikon käsikirjoittaman alkuperäissarjan tuottavat Warner Bros, International Television Production Finlandin Outi Limnell ja Seija-Liisa Eskola.

Kevyttä yläpilveä -sarjan kuvaukset alkoivat Nurmijärvellä –  hotellihanke sekoittaa koko kunnan

Aiheeseen liittyvää

  1. Kevyttä yläpilveä -sarjan traileri on nyt julki – tältä Nurmijärvi näyttää tv-sarjassa 6.3.2020 10:00
  2. Nurmijärvellä kuvattu Kevyttä yläpilveä saa pian ensi-iltansa – laita tämä päivämäärä ylös 28.2.2020 6:10
  3. Nurmijärven kunta tukee tv-sarjaa 40 000 eurolla – "Ainutkertainen mahdollisuus" 13.9.2019 11:02
  4. Nurmijärvi tv-sarjan keskiössä – tällainen on Nurmijärvellä kuvattava Kevyttä yläpilveä 4.6.2019 6:05
  5. Kevyttä yläpilveä -sarjan kuvaukset alkoivat Nurmijärvellä –  hotellihanke sekoittaa koko kunnan 24.5.2019 9:55

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut