Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ostosten kotiinkuljetuspalvelut laajenevat – K-Supermarket Lähde aloittaa kotiinkuljetuspalvelun

Ruokaostosten kotiinkuljetukseen tulee lisää tarjontaa, kun K-Supermarket Lähde aloittaa ostosten kotiinkuljetuksetkeskiviikkona.

Kauppias Jani Pyörteen mukaan palvelu toimii samalla periaatteella kuin kaupalla käytössä oleva tilaa- ja nouda -palvelu.

Asiakkaan tulee tehdä tilaus osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-lahde ja valita sieltä haluamansa tuotteet.

Ostokset tulee maksaa tilausvaiheessa, sillä kotiinkuljetus toimii toistaiseksi vain verkkomaksulla.

– Toimitukset ovat aluksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisäämme toimituspäiviä ja -määriä sitä mukaa, kun saamme

keräykseen lisää resursseja. Jos haluaa saada toimituksen keskiviikolle tai perjantaille, tilaus pitää tehdä edellisenä päivänä klo 18 mennessä eli tiistaina ja torstaina. Nämä ajat ovat kaikki aikoja nyt palvelun alussa, kunnes selviää, minkälaisia kuljetusmäärät ovat.

– Kuljetuksemme kohdistuvat jo nyt lähes koko Nurmijärvelle ja laajennamme toimituksia tarvittaessa niin pohjoiseen kuin eteläänkin, Pyörre lupaa.

Kauppias on innoissaan siitä, että Rajamäelläkin päästiin näin pian vastamaan koronaviruksen aiheuttamaan kotiinkuljetuskysynnän kasvuun. Hänen mukaansa kiitos kuuluu osin Korsisaarelle, joka otti nopeasti kuljetukset haltuun.

– Mahtavaa, että voimme vihdoin tarjota tilaa ja nouda -palvelun lisäksi kotiinkuljetuksen niille monille asiakkaille, jotka eivät pääse tai halua tulla kauppaan.

– On ihanan helppoa ja mukavaa, kun voi vaikka fiiliksen mukaan valita, haluaako lähteä kauppaan vai haluaako viettää enemmän aikaa perheen kanssa, Pyörre sanoo.

Samalla hän paljastaa, että vaikka ensimmäinen kuljetuspäivä on vasta edessä, niin palvelulle on ollut jo kysyntää.

– Ensimmäinen kuljetuspäivä täyttyi jo tiistaina ja avasimme jo perjantaille lisää kuljetuksia vastataksemme kysyntään.

– Toivommekin, että asiakkaat maksaisivat jatkossakin kaikissa tilanteissa verkkomaksulla, koska se nopeuttaa huomattavasti toimintaamme ja vapauttaa esimerkiksi lisäämään toimitusaikoja, Pyörre sanoo.