Palveluverkkotyö jatkuu poikkeusoloista huolimatta – "Poikkeusolojen vaikutusta vaikea vielä ennakoida"

Poikkeusolot ovat vaikuttaneet Nurmijärven kunnan toimintaan monin eri tavoin.

Päätösenteko jatkuu kuitenkin edelleen, eikä kokouksia ole peruutettu.

Kunnan tekninen johtaja Jouko Lehtonen kertoo, että myös palveluverkkoprosessi jatkuu toistaiseksi aiemman aikataulun mukaan.

Seuraavaksi kunnanvaltuuston on määrä kokoontua ensi keskviikkona 25.3. ja päättää kokouksessaan palveluverkon kehittämisen tavoitteista ja kriteereistä.

Sen jälkeen kunnan oli tarkoitus toteuttaa erilaisia työpajoja alkuvuoden malliin. Sitä Lehtonen ei kuitenkaan osaa vielä kertoa, miten osallistaminen mahdollisesti hoidetaan.

– Vallitsevien poikkeusolojen vaikutusta prosessiin ja mahdollisuuttamme suunnitellun mukaiseen kuntalaisten osallistamiseen on vaikea vielä ennakoida.

– Kunnassa kuitenkin jatketaan töitä poikkeusolosuhteiden aikana ja myös palveluverkkotyö etenee. Tiedotamme heti, kun tilannekuva selkenee, Lehtonen kertoo.

Teknisen johtajan Jouko Lehtosen mukaan poikkeusoloista huolimatta palveluverkkoprosessi jatkuu toistaiseksi aiemman aikataulun mukaan.

– Vallitsevien poikkeusolojen vaikutusta prosessiin ja mahdollisuuttamme suunnitellun mukaiseen kuntalaisten osallistamiseen on vaikea vielä ennakoida. Kunnassa jatketaan töitä poikkeusolosuhteiden aikana ja myös palveluverkkotyö etenee. Tiedotamme heti, kun tilannekuva selkenee.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut